Om mig

Administratör Själsportalen

Jag, Carita, som administrerar Själsportalen, fick i mångt och mycket en annorlunda syn på världen redan som liten. Min pappa, född 1926, lärde mig Attraktionslagen, fast den kunskapen hade inget namn då. Han levde den.

Som för många andra fastnade jag i vardagens alla bestyr under många år men mitt i livet inträffade ett flertal smått osannolika händelser som kom att förändra mitt fokus.

Positiv energi

En dag fick jag en bok i brevlådan som hette Positiv Energi helt gratis. Jag trodde det blivit något fel men efter kontakt med bokklubben visade det sig att det var helt korrekt. Jag fick boken gratis.

Masaru Emoto

Jag vann en resa där jag fick lyssna på Masaru Emotos föredrag och se hans fantastiska bilder om hur våra tankar påverkar materien. Masarus böcker har sålts över hela världen, då hans bilder så tydligt visar hur tankar och känslor påverkar vattenmolekyler.

Thrity Engineer

Jag vann en 2-dagars workshop med Thrity Engineer, som bland annat har skrivit boken Supercoherence – Ditt sjunde sinne.

Thrity Enginner är grundare av 3S, som står för Subtilt, Sakralt och Strikt vetenskapligt. Hon har arbetat med extraordinära supramedvetenhetsteknologi sedan 1995. Hon fick mig att förstå begrepp som frekvensuniversum, resonans och hur tankens kraft kan användas likt en laserstråle.

Känslornas kraft

När jag vann Thritys workshop hade jag redan anmält mig och betalt. Jag fick besked att jag inte skulle få pengarna tillbaka av arrangören, (som inte var Thrity). Jag sa att det var ok, att jag förstod. Faktum var att jag var så glad för vinsten att jag låg och skrattade så jag kiknade på golvet. Det var inte pengarna som var det viktiga utan det faktum att jag faktiskt vann. En väninna hade frågat mig varför jag betalade för kursen när jag skulle vinna den. Vi kände på oss båda två att jag skulle vinna.

Några timmar senare blev jag uppringd igen; -Hej, det är jag som ringde om din vinst. Vet du, jag känner arrangören och har pratat med honom. Vi två har gjort upp och du får dina pengar tillbaka. Välkommen till kursen med Thrity Engineer!

I det ögonblicket insåg jag på ett djupare plan vilken betydelse känslorna kraft har. Jag visste intuitivt att om jag hade blivit irriterad, ledsen eller arg för att jag inte skulle få pengarna tillbaka hade det andra samtalet aldrig ägt rum.

EU-bidrag

Jag fick EU-bidrag för att lära mig hur kroppen fungerar på energinivå. Jag vet fortfarande inte hur det gick till för det var en person som sökte bidraget åt mig. Jag fick dessutom bidrag för att själv testa andras behandlingar.

Spiritualistisk förening

Jag blev invald i styrelsen i en spiritualistisk förening, vilket gjorde att jag under flera års tid fick förmånen att lyssna till andevärldens budskap. Jag lärde mig också på vilka olika sätt andevärlden kan kommunicera med oss.

Fascinerad av livet

Jag vann att få en bok upptryckt, vilket gjorde att jag på kort tid skrev boken Fascinerad av livet. (Boken går ej att köpa).

Ur bok

Livet är så mycket mer än det vi kan se och ta på. Jag vill att du ska öppna dig för möjligheten att världen inte är uppbyggd på det sätt du tror och som du uppfattar den. Det finns en annan verklighet, som du inte kan se med blotta ögat, och som styrs av andra lagar än vad den fysiska världen gör.

Jag vill med denna bok väcka din nyfikenhet att våga se utanför ramarna. Genom att spränga dina inre gränser kan du göra det omöjliga möjligt. Bli en medveten skapare i ditt liv och låt inte andra eller slumpen styra vart du är på väg.

Din livsberättelse kan antingen fylla dig med kraft och glädje eller göra dig kraftlös och deprimerad. Dina tankar är en fantasi som har kraften att manifestera sig i din verklighet.

Vilken verklighet vill du skapa?

Inspiratör i radio

Jag blev tillfrågad av Mix Megapol Borås om jag ville ge njutningsfulla tips till lyssnarna varje fredag, vilket jag också kom att göra under några månaders tid.

Tankens kraft

Jag var med om en händelse som bevisade för mig att tankens kraft även finns utanför hjärnan, vilket kom att medföra att jag under några år höll föredrag om vilken kraftkälla vi alla besitter och hur vi kan utnyttja den.

Ambres

Första tillfället jag mötte Ambres var jag ditsänd för att skriva ned vad Ambres förmedlade för att i min tur förmedla det vidare på ett föredrag. Men min nyfikenhet var väckt. Under flera års tid fick jag förmånen att gå utbildning och lära mig mer om människans och verklighetens innersta natur genom Ambres.


Jag, Carita, älskar att vandra i Sälenfjällen där jag och min man bor tidvis. Men huvuddelen av vår tid bor vi i Kungshamn, där himmel möter havet.

Mina kunskaper

Slumpen finns inte

Även om flera av händelserna som inträffat i mitt liv verkar slumpmässiga så vet jag att ingenting sker av en slump. Allting är orsak och verkan, även om det inte alltid är så synligt och uppenbart för oss.

Bara några dagar innan min pappa gick över till andra sidan, vinkade han till sig en sköterska och berättade för henne vilka nummer hon skulle välja på Lotto för att vinna. Hon lämnade in en kupong och hon vann några tusen. Men gåvan han gav var något helt annat än pengar. Hon kommer när hon tänker tillbaka på händelsen att undra; -Kunde han se in i framtiden eller skapade han den?

-Vad tror du?