Aktuellt

Aktiviteter och erbjudanden för både kropp och själ.

Är du intresserad av att testa nya saker, lära dig nytt eller öka ditt välbefinnande kan du kika här.

Nu i höst finns det många spännande och intressanta saker du kan göra, både för att växa och utvecklas själv, men också för dig som vill utbilda dig för att kunna hjälpa andra på deras livsresa.

Nyfiken på Ambres förmedling?

KOM OCH LYSSNA TORSDAG 24 AUGUSTI KL 18 I STOCKHOLM

Välkommen att ta del av flertusenårig esoterisk kunskap. Borit Åkerberg, Gabriella Gordon och Annika Waldenström berättar.

Hälsans hus, Fjällgatan 23B, Stockholm

Torsdag 24 augusti kl 18.00

Fri entré. Igen anmälan behövs.

Kurs Inre Seende

Verktygsutbildning i självkännedom

INTRODUKTIONSKURS 2-3 SEPTEMBER

Introduktionskursen är i Stockholm och startar 2 september kl 9.30.

Denna kurshelg ger dig möjlighet att få inblick i de olika verktygen, dvs de samtalsmetoder som vi kan använda oss av för att uppnå ökad självkännedom. Dessa metoder kan användas vid vardagsproblematik, när du söker klarhet i livsfrågor, när du vill förstå och kunna förändra dina känslor och reaktioner genom livet.

Efter introduktionskursen har du möjlighet att fortsätta gå Verktygsutbildningen och utbilda dig till handledare, för att yrkesmässigt kunna ta emot klienter.

Verktygsutbildningen är en utbildning i Inre Seende, som bygger på en flertusenårig kunskap om människans innersta natur. Missa inte tillfället att ta del av denna kunskap!

Notera: För att delta i Verktygsutbildningen ska du först vara med på en introduktionskurs, då vi lärare leder dig i verktygen. På introduktionskursen får du möjlighet att få en inblick i de olika verktygen utan att binda upp dig för hela utbildningen. Efter denna obligatorisk introduktionskurs har du möjlighet att fundera på om du vill gå Verktygsutbildningen.

Anmälan och förfrågan: akal.annika@gmail.com

Varmt välkommen!

Borit Åkerberg, Gabriella Gordon, Annika Waldenström

Lär dig mer om drömmar och drömtydning

Utbildning i Drömmandets natur enligt Ambres

15-17 SEPTEMBER I STOCKHOLM

Utbildningen I Drömmandets natur består av ca fyra kurstillfällen. Första kurstillfället äger rum fredag 15 – söndag 17 september 2023, med start fredag kl 17.00 i Stockholm.

Drömmandets natur handlar om ditt genomskådande av vem du egentligen är. Att arbeta med drömmar är en källa till självkännedom och genom att tolka våra drömmar får vi värdefull vägvisning i livet.

Arbetet med drömmar är till för dem som själva vill arbeta med sin vardagsproblematik och förstå sina olika roller och beteenden bättre. Det ska inte ses som terapi.

Människor har sökt igenom planeten, öknar och fjäll, men den plats hon behöver söka i första hand är inuti sig själv.

Ambres

Anmälan och frågor till Annika på akal.annika@gmail.com eller ring 0703750285.

Lärare under utbildningen är Borit Åkerberg, Gabriella Gordon och Annika Waldenström som har följt Ambres sedan 80-talet.

Varmt välkommen!
Annika, Borit Gabriella

Ritual Solhjulet

Solhjulet

FINN DIN RIKTNING OCH GE KRAFT TILL DINA DRÖMMAR!

Första tisdagen i varje månad kl 18.00 kan du delta i gruppaktiviteten Solhjulet på Andrummet i Uddevalla. Pris endast 200 kr inkl fika.