Ritual Solhjulet

Ta ut riktningen och sätt fart på ditt liv med en tusenåriga ritual.

Har ditt liv stagnerat? Saknar du riktning?

Ta hjälp av en tusenårig ritual som kallas Solhjulet för att få fart på ditt liv.

Delta i Solhjulet.

Solhjulet är en ritual som utförs i grupp, där energin i gruppdynamiken används för att förstärka och hjälpa var och en av deltagarna att få in mer energi i sitt liv. Det är bra att då och då stanna upp i livet för att reflektera över vart vi är på väg. Blås liv i en dröm som falnat eller som har glömts bort i vardagens alla måsten!

Vad brinner du för? Var ligger din längtan? Din glädje? Din passion?


Delta i Solhjulet

Andrummet i Uddevalla kan du bland annat delta i Solhjulet. Minsta antal deltagare är 5 personer.

Pris 200 kr inklusive enklare fika efteråt.

Kontakta Carita på 0701-503111 om du är intresserad av att vara med.


OM SOLHJULET

Ritualen som kallas Solhjulet är flera tusen år gammal. Kunskapen lever fortfarande kvar och praktiseras ännu. Solhjulets kraft är betydligt större än vad vi förmodligen förstår.

Solhjulet utförs i grupp, där deltagarna ligger i en cirkel på golvet, och man turas om att stå i mitten av cirkeln. Ritualens syfte är att du ska bränna allt det som du inte vill ha kvar i ditt liv för att ge utrymme för dina drömmar. Syftet är också att du ska finna din riktning och få kraft till dina längtans drömmar för att leva ditt liv utefter en större vision.

Då det är lätt att falla tillbaka i gamla vanor och tankemönster kan Solhjulet med fördel utföras en gång i månaden. Din intention tillsammans med den energi som byggs upp i Solhjulet kan få ditt liv att finna nya vägar, helt i enlighet med din själs önskan. -Ge näring till dina drömmar, visioner och förhoppningar!