Tre stolar

En samtalsmetod för ökad självkännedom. Hitta behandlare.

Blir du ofta stillastående i livet? Utan handlingskraft? Eller handlar du utan eftertanke? Bestämmer du dig för en sak för att i nästa stund nonchalera dina egna önskemål? -Då kanske samtalsmetoden Tre Stolar hade varit något för dig.

Kommunikation är nyckeln i alla strukturer, i våra celler, liksom i relationer. Vi ingår alla i en mångfald av mindre och större strukturer, inte minst är vi en del av universum.

Kommunikation gör alla strukturer starkare. Det är också viktigt att ha samverkan, harmoni och balans i en struktur.

En viktig struktur är vi själva. I våra liv kan vi ha en mängd olika roller, som t ex yrkesrollen och föräldrarollen. För att vi ska må bra behöver det vara samverkan, balans och kommunikation mellan dessa.

Precis som när vi befinner oss på havet behöver vi också ha en båt med både motor och roder för att komma dit vi vill. Vi behöver handlingskraft liksom det är viktigt att veta vart vi är på väg och hur vi når dit.

Samtalsmetoden “Tre stolar” är en fantastiskt bra metod för att öppna upp kommunikationen och förbättra relationen med dig själv. -Att upptäcka vilken kapacitet du bär på.

Kundrecension Själsportalen

Att sätta gränser och stå upp för mig själv har inte alltid varit lätt. Det har med åren blivit ett allt större problem. Jag testade metoden Tre stolar mest för att det verkade roligt men det som kom upp under sessionen överraskade mig verkligen.

Eva

Din personlighet är summan av alla dina roller och hur väl de samarbetar med varandra.

Boka tid för Tre Stolar

Hitta en behandlare som utför samtalsmetoden Tre Stolar.

INRE SEENDE

Tre stolar är en samtalsmetod som ingår i Inre Seende, som innefattar en rad vägledande tekniker för ökad självkännedom. Används med bra resultat vid vardagsproblematik.

Samtalsmetoder i Inre seende

  • Barnkammaren
  • Undersökande drömspel
  • Aktivt drömspel
  • Samtal med inre barn
  • Tre stolar