Chakraflödesterapi

Unik kroppsterapi för behandling av chakrasystemet.

Chakraflödesterapin omfattar flera olika metoder vars syfte är att balansera människans chakrasystem för att uppnå vitala flöden, vilket är grunden för vår fysiska och psykiska hälsa.

Fördelar

  • Stärkande
  • Balanserande
  • Får igång djupare flöden
  • Upplyftande och vitaliserande
  • Frigör spänningar
  • Grundande
  • Bidrar till kroppstabilitet
  • Föryngrande
  • Lugnande

Chakraflödesterapin är en helt unik terapiform som kan bidra till förändring på flera nivåer; känslomässigt, mentalt, kroppsligt och på andlig nivå.

TERAPIFORMER

Alla nedanstående behandlingar i chakraflödesterapin bidrar till ökad vitalitet och medverkar till att återställa de naturliga flödena i kroppen. Chakraflödesmassagen är den vanligast förekommande av dessa olika metoder, dels för att det är en skön oljemassage som är helt ljuvlig att få men också för att den är så välgörande på flera nivåer.

Chakraflödesmassage

En djupgående oljemassage som följer kroppens energiflöde på både fram- och baksida. Denna mycket välgörande helkroppsmassage vitaliserar och aktiverar hela chakrasystemet så att eventuella spänningar och blockeringar frigörs.

Chakraflödesmassagen är verkligen unik i sitt slag!

Avstrykningsmassage

En lättmassage med mjuka, repetitiva strykningarna över kroppens fram- och baksida påverkar framför allt ditt undermedvetna och minskar på psykiska spänningar.

Avstrykningsmassagen ger en total avslappning för både kropp och själ!

Chakrafältsbehandling

Genom tryck med handflata på specifika områden på kroppen frigörs underliggande energilager och flödet ökar. Bra behandling t ex vid dålig cirkulation. Behandlingen syftar till ökad balans och harmoni.

Att få en chakrafältsbehandling är mycket avslappnande!

Eterkroppsmassage

En rensning i de eteriska fälten, som ligger strax utanför kroppen, vars syfte är att luckra upp oönskade mönster och att minska på stress.

Att få en eterkroppsmassage är annorlunda eftersom massagen sker strax ovanför den fysiska kroppen men troligtvis förnimmer du energin från behandlarens händer.

En känsla av lätthet och lugn!

Chakraflödesrensning

En effektiv och mer djupgående rensning av chakraflödena för att släppa på blockeringar och spänningar.

Chakraflödesrensningen utförs på hudytan, ibland strax ovanför.

Upplevs som mycket behaglig!

Chakrapunktsavstämning

En behandling som balanserar chakrapunkter till ett eller flera organ beroende på var eventuell obalans sitter. Syftet är att stärka och hjälpa kroppen att återhämta sig.

Balanseringen sker strax ovanför kroppen.

Känns rofylld att få!

Chakrabalansering

En chakrabalansering balanserar upp de sju huvudchakrana på kroppens framsida. Balanseringen sker utanför den fysiska kroppen.

Chakrabalanseringen ingår ofta som en del i annan behandling, t ex före eller efter en chakraflödesmassage.

Priser

Timpriset för de olika behandlingarna ligger på runt 600-800 kr men med reservation att varje behandlare sätter sitt pris. Priset kan också skilja var i landet du bokar.

För att en behandling ska ge bra resultat bör du oftast boka minst tre tillfällen.


Boka chakraflödesterapi

Ambres Chakraflödesterapi

Det finns ett flertal utbildade chakraflödesmassörer och chakraflödesterapeuter som du kan kontakta för balansering av chakrasystemet.


Kolla in om det finns några bra erbjudanden!